Каталог
натиснітьнатисніть щоб відкрити
Вже більше трьох років завдяки нашому магазину українці отримують можливість насолоджуватися неповторним смаком порошкового чаю матча, вирощеного на високогір'ях Піднебесної і виробленого китайськими чайними майстрами. За весь цей час у нас придбали не один десяток кілограмів цього приголомшливого напою, що бадьорить, проте прогрес диктує свої умови, клієнти все частіше запитують про регіон походження чаю, бажають спробувати преміальний матча з Японії, тому ми вирішили, що настав час розширювати горизонти і рухатися на схід, в країну Східного сонця.
Хоч батьківщиною порошкового чаю історично вважається Китай, масове вживання порошкового чаю в Піднебесній завершилося ще за часів монголо-татарської навали. На сьогоднішній день саме Японія просуває культуру вживання чаю матча, залучає світову громадськість до церемоній, виробляє найкращі сорти чаю, які отримують нагороди по всьому світу. Ще пару десятиліть тому японці не експортували свій чай в Європу в великих кількостях, об'єктом для експорту були в основному США. Зараз ситуація змінюється і вони із задоволенням діляться своїми традиціями, в тому числі і з українцями.
Зважаючи на велику різноманітність новинок, для зручності вибору ми відобразили лінійку японського матча з коротким описом смаку, впливу на організм, а також оптимальною технологією приготування. З підвищенням рівня зростає якість і вартість матча, при цьому ми розділили рівні на групи:
Всі ці чаї герметично "законсервовані" в жестяних баночках різного об'єму - від 20 до 40 грам в залежності від сорту.
青嵐Aoarashi (Аоараші)
Чудовий повсякденний матча з ароматом свіжої зелені, легким терпким і збалансованим смаком. Цей спокійний, розслаблюючий чай з ідеальним співвідношенням ціни та якості, стане відмінним стартом для чайного гурмана-початківця.
五十鈴Isuzu (Ісудзу)
Один з церемоніальних матча початкового рівня, що має в порівнянні з Аоараші менш виражений терпкий смак з легкою кислинкою. Цей чай рекомендується заварювати водою температури близько 70 °C, це зменшить терпкість та ще більше пом'якшить аромат.
千木の白Chigi no Shiro (Чігі но Широ)
Якісний елітний сорт матча, який об'єднує енергійний, трав'янистий та дуже м'який аромат з легким відтінком терпкості в смаку. Відсутність гірких нот із бархатистою кремообразной консистенцією чаю роблять його ідеальним у співвідношенні ціна-якість. Цей чай випромінює гармонію, спокій та мир.
又玄Yugen (Юген)
Церемоніальний японський чай матча родом з японської провінції Удзі (Кіото) з насиченим горіхово-трав'яним ароматом. Ідеально підійде для приготування чаю за технологією усуча.
銀Gin (Ґін)
Високоякісний органічний порошковий чай, що стоїть на одному щаблі з преміальним неорганічним усуча-матча Юген. Насичений трав'яний аромат і смак з м'яким терпкуватим післясмаком роблять його ідеальним у співвідношенні ціни та якості.
ギャバロンGabaron (Ґабарон)
Ґабарон - особливий вид матча з підвищеним вмістом γ-аміномасляної кислоти (GABA, gamma-aminobutyric acid), з підвищеним вмістом γ-аміномасляної кислоти (GABA, gamma-aminobutyric acid), що має заспокійливу та релаксаційну дію для нервової системи людини. Цей матча має яскраво виражений зелений колір, оригінальний трав'яний смак без гірких ноток і зайвої терпкості. Ідеально підійде для приготування легкого усуча.
和光Wako (Вако)
За кілька тижнів до збору врожаю чайні кущі затінюють спеціальними екранами під назвою тана. М'яке світло, що утворює тана, забезпечує зростання свіжих і багатих листочків, які потім йдуть для виробництва матча Вако. Інтенсивний насичений смак з легким терпкуватим і тривалим солодкуватим післясмаком відзначать навіть недосвідчені любителі чаю.
金輪Kinrin (Кінрин)
Кінрін відкриває преміум лінійку коіча-матча компанії Marukyu Koyamaen. Цей сорт - ідеальний для проведення японської чайної церемонії. У його смаку присутні квіткові нотки, які плавно переходять в цитрусових гаму, а також присутня легка терпкість.
雲鶴Unkaku (Ункаку)
Даний вид церемоніального японського матча має різноманітні відтінки смаку. Для його виготовлення відбираються тільки верхні листочки чайних кущів, вирощених у тіні. У порівнянні з Кінрін, що передує йому в лінійці преміум-матча, Ункаку може похвалитися більш насиченим трав'яним смаком, що поступово дає дорогу солодкуватому вершково-кремовому післясмаку. Вживання даного матча додасть сил і енергії.
永寿Eiju (Eйдзю)
В процесі заварювання Еідзю першими відкриваються горіхові нотки - аромат смаженого арахісу та мигдалю, поступово поступають дорогу чистому вершковому аромату і тривалому ванільному післясмаку. Вживання цього матча допоможе впоратися зі стресом і відновити психічну рівновагу.
長安Choan (Чоан)
Другий за вартістю та якістю преміальний сорт матча компанії Marukyu Koyamaen. З першого ковтка Чоан, заварений коіча-способом, полонить своїм трав'яним характером, поступово розкриваючись солодкуватим смаком. Заварений усуча-методом, Чоан втрачає трав'яні нотки, здобуваючи багатий молочний аромат і вершково-кремовий післясмак.
天授Tenju (Тендзю)
Преміальний сорт матча вищого рангу в лінійці компанії Marukyu Koyamaen. Неперевершений багатогранний смак надовго залишить слід у пам'яті - будучи приготовленим за технологією усуча, він здивує легким, м'яким і ніжним смаком. Заварений як коіча-матча, Тендзю вразить своїм тонким трав'янисто-квітковим ароматом і глибоким вершковим смаком з тривалим солодкуватим присмаком.
金Kin (Кін)
Преміальний органічний матча з Удзі, вражаючий своїм інтенсивним, вишуканим і в той же час насиченим свіжим ароматом і тривалим солодким присмаком. За свої смакові якості цей матча по праву очолює лінійку органічного матча компанії Marukyu Koyamaen.
Звертаємо увагу, що японський матча повинен зберігатися в прохолодних умовах, найкраще - в холодильниках, як того вимагає виробник. Якщо матча не використовується протягом тривалого часу, краще його поставити в морозилку, а за пару годин до відкриття банки дістати, тим самим довести до кімнатної температури.
Вхід на сайт
Авторизуйтеся на сайті, щоб мати можливість накопичувати персональний дисконт, переглядати замовлення, а також редагувати список обраних товарів
Увага!
Додавати до списку обраного можуть тільки авторизовані користувачі.
Будь ласка, авторизуйтеся на сайті.