Каталог
натиснітьнатисніть щоб відкрити
Навряд чи який-небудь приготований напій подарує такий щедрий аромат природи, як суміш з трав і спецій. Пряний, квітковий, солодкуватий, кислий і навіть гострий - без додаткових ароматизаторів. У споживанні такого напою немає обмежень, так як він не містить кофеїн, танін або кислоту.
Кожна трав'яна рослина вражає своїм смаком і ароматом. Навряд є якісь паралелі, навіть для схожих рослин, наприклад, м'яти. Марокканська м'ята відрізняється від перцевої більш м'яким смаком, в той час як евкаліпт дає досить чітку свіжість.
Історію трав можна простежити ще до розвитку високих культур Китаю, Індії, Персії, Єгипту і Греції, аж до Римської імперії. Останній ми повинні дякувати за поширення цих знань у багатьох областях. В середні віки вивчення трав поширилося на інші частини Європи, де воно було реалізовано і доопрацьовано в монастирських садах.
Зокрема, Орден Бенедикта витратив багато часу і сил на культивацію і подальші дослідження трав. Цілком ймовірно, що саме вони ввели поділ трав на кулінарні та лікарські, яке використовується і до цього дня.
В подальшому флора цих садів повільно зазнавала змін через вплив далеких країн, до яких стало можливо дістатися морем. Торговельні судна поверталися зі справжніми скарбами у вигляді різноманіття рослин і спецій, які часто змішувалися й успішно поєднувалися з місцевими травами.
Як і раніше, в сучасному світі трави відіграють важливу роль і користуються великою популярністю. Ми можемо спостерігати це з появою всіляких трав'яних чаїв в чистому вигляді, без додавання будь-яких ароматизаторів:
Аюрведа - найстаріша в світі доктрина життя і здоров'я, яка походить від передової ведичної цивілізації Давньої Індії. Знання передаються в усній формі вже понад тисячу років.
Слово «аюрведа» походить від санскритських слів «Аюр» (життя) і «Вед» (знання) і може бути переведено як «мудрість життя» або навіть «наука про життя». Аюрведическая доктрина також описується як комплексне поєднання емпіричного вчення про природу і філософію, в якому основна увага приділяється фізичним, розумовим, емоційним і духовним аспектам, необхідним для нашого здоров'я. Вони можуть бути узагальнені як темпераменти (енергії) і є так званими Доши:
Суть аюрведической доктрини полягає в тому, що доша повинна бути гармонійно збалансована, і це можна досягти за допомогою сили певних спецій, які прекрасно поєднуються між собою і утворюють ідеальну основу для наступних аюрведических трав'яних сумішей:
Chai, відомий як національний напій Індії, стає все більш популярним і в наших регіонах. Класичні компоненти цього напою - чорний індійський чай і спеції, такі як гвоздика, фенхель, аніс, кардамон, перець та імбир. Chai люблять не тільки за смак, але і за позитивний вплив на тіло і розум.
На даний час ми також можемо зустріти симбіоз індійської і європейської культури. Етнічний чай ройбуш або зелений чай в поєднанні з Chai-прянощами утворюють абсолютно новий і особливий смак. Рекомендується додавати ⅛ молока в усі сорти Chai - це прибирає зайву пряність і створює приємний м'який смак.
У нашому магазині в класичному варіанті ви можете купити такі чаї як:
В європейській варіації доступні до придбання наступні Chai:
Для наших клієнтів ми завжди підбираємо тільки найкращі чайні позиції. В аюрведических чаях, представлених на нашому сайті, ви знайдете ідеальний баланс для енергії, а в трав'яних чаях - ідеальний симбіоз від аюрведических навчань і європейської уяви в очікуванні смаку. До того ж багато з цього розмаїття чаїв не містить додаткових ароматизаторів.
Вхід на сайт
Авторизуйтеся на сайті, щоб мати можливість накопичувати персональний дисконт, переглядати замовлення, а також редагувати список обраних товарів
Увага!
Додавати до списку обраного можуть тільки авторизовані користувачі.
Будь ласка, авторизуйтеся на сайті.